Silent Hill Z projekt
2018. június 05. írta: Silent Hill Z

Silent Hill Z projekt

Van egy telkünk.

Az ország egyik talán legszebb falvában, a Dunakanyar egyik ékszerdobozában, annak is a "lakatlan" üdülőövezetében. Hatalmas, gyönyörű zöld kertek, barátságos emberek, madárcsicsergés, mókusok, vaddisznók - itt tényleg minden adott. 

p80520-093844_1.jpg

A telek még nagyon új, télen lett a miénk, mostanra jutottunk el oda, hogy az egyébként remek állapotban lévő, ám még a retróbbnál is retróbb házikó nagyjából tiszta, így felfújható matracon ugyan, de már lakható. A fürdő is használható végre, így zuhanyozni is lehet. Ha lenne egyben két szabad hetünk és rászánnánk egy kis pénzt, gond nélkül luxus glamping-bungalót varázsolhatnánk belőle.

Azt a kategóriát, amiért már 1-2 éjszakára is súlyos százezreket fizettetnek... Na ennek a kis házikónak nem ez a sorsa, a méregdrága dézsa is kimarad. Van viszont két függőágyunk és néhány tucat pókunk - na meg a néhol dzsungelszerű, hatalmas, varázslatos kert :) 

p80526-082215.jpg

Pénzünk és időnk nincs a felújításra, ötleteink annál inkább vannak - erre mondják, hogy innen szép nyerni  :)

A bejegyzés trackback címe:

https://silenthillz.blog.hu/api/trackback/id/tr8214025034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása